Nyheter

Vill du lära dig mer om hur man använder Allbreed Pedigree Online via en internt digital SMHF medlemskurs? Och samtidigt lär dig mer om Morganhästens historia, avelslinjer, se på många fina Morganhästar, nu som då? OCH ha roligt med andra Morganhäst entusiaster? Varmt välkommen!

Calling all Allbreed Pedigree Online Nerds som också är medlemmar i SMHF!!!

Som ni säkert vet är Allbreed Pedigree Online till de hästtokiga vad Ancestry.com är till släktforskare – en online plats som kan sluka upp flera timmar på vad kan kännas som bara några minuter.

Vi har alla kollat på “Allbreed pedigree” någon gång, men kanske inte har haft råd eller vill betala avgiften för att kunna verkligen gå på djupet med alla de olika finesser som finns.

Nu erbjuder SMHF-styrelsen chansen att få göra exakt det via en intern minikurs endast för SMHF-medlemmar via videomöte.

Alecia Irons kommer att leda en väldigt informell, men förhoppningsvis upplysande, intressant  och rolig genomgång om de olika finesser som finns på Allbreed pedigree och samtidigt utforskar vi lite extra om Morganhästens rötter, titta på bilder på Morgans – gamla som nya, och diskutera lite om blodlinjer och Morganhästras beskrivningen.

Söndag, den 23 april, kl 19.00 tänker Alecia Irons hålla genomgången. Om detta datum inte fungerar för de flesta, hör gärna av er, så hittar vi en bättre tid!

Anmälan via mejl behövs för att du ska kunna få en länk till genomgången.

Vänligen mejla Alecia på: ironwoodmorgans@gmail.com senast lördagen, den 15 april.

Väl mött!